Mine julegaver 2018

Mine nytårsforsæt

 Min mor spurgte mig forleden: “Hvad er dit nytårsforsæt, hvis du altså har et?”. Det fik mig til at tænke over, hvad mine “mål” egentlig er for 2019. Jeg tænkte derfor at dele mine tanker omkring det her på bloggen. Nytårsforsæt er ikke som sådan noget, som jeg nogensinde har tænkt over. Jeg har altid syntes, at det var lidt plat. Dog synes jeg stadig, at det er fint at sætte sig nogle mål for det nye år og det behøver ikke være en eller anden sindssyg livsstilsændring. Jeg føler selv jeg har mange mål, ikke nødvendigvis i 2019, men mange af dem, har jeg planer om at realisere i det kommende år.

Der er mange ting, jeg gerne vil nå og opnå, samt ting jeg gerne vil arbejde på, for at blive en bedre version af mig selv. Det lyder måske meget dybt og det er ikke fordi jeg føler mig som et helt forfærdeligt menneske. Jeg synes selv, at jeg indebærer en masse gode ting som menneske, men der virkelig også mange ting, som jeg gerne vil ændre eller i hvert fald gøre bedre. Jeg overtænker nærmest alting og så har jeg et forholdsvis stort temperament, som jeg ikke altid kan styre. Det er nok de to værste ting ved mig selv, hvis jeg selv skal sige det. De to ting er virkelig noget, som jeg gerne vil arbejde på. Både for mig selv, så jeg slipper for det store tankespind og stress der opstår inde i mit hoved. Derudover går det til tider udover dem, som jeg elsker allermest. Det er ikke altid lige retfærdigt, for jeg kan virkelig godt reagere voldsomt på små ting til tider-nogengange er det selvfølgelig retfærdigt ;). Der er ikke som sådan en bestemt måde, som jeg vil gøre de her ting bedre, for det stopper jo ikke fra den ene dag til den anden. Det er trods alt min personlighed og den skal jeg jo ikke midste helt. Derfor vil jeg blot arbejde på at hvile mere i mig selv og bruge den simple metode at tælle til 10, når det hele kan blive lidt for meget. Det plejer klart at hjælpe.

Til den lidt mere positive side: Hvis i følger med på min instagram, har i sikkert set, at jeg sidste år blev udtaget til EM første gang i solo hiphop. Jeg måtte desværre takke nej grundet vognkørsel i forbindelse med, at jeg blev student. Jeg har i fire år stillet op til EM og VM i både smallgroup, hiphop duo og electric boogie, men at blive udtaget i solo, er for mig noget helt særligt. Jeg var derfor meget ærgerlig over situationen, da en af mine største drømme lå lige for fødderne af mig, men jeg ikke kunne tage afsted. Derfor drømmer jeg om igen i år at kunne blive udtaget og deltage til EM. Denne gang er min kalender ryddet og jeg vil gøre alt jeg kan, for at opnå mit mål. Derudover har jeg også fået mig en duopartner, Katrine, som jeg også gerne ser, at jeg bliver udtaget med til EM og VM.

Der er også en del rejser planlagt det næste halve år og lige nu kan jeg heller ikke selv finde ud af alle de rejser, der er planlagt. Jeg har planer om tre rejser i dansens tegn til henholdvis en turnering i Holland, samt EM og VM. Derudover har jeg nogle rejser planlagt med nogle af mine venner i vinterferien og påskeferien, som jeg virkelig håber kan lykkes at stable på benene. Den ene af disse er en tur til London, hvor en veninde og jeg skal tage nogle dansetimer. Jeg er blevet helt facineret af London og dansestudierne, siden sidst jeg var der, som i kan læse om her. I fødselsdagsgave fik jeg også en rejse af min mor, som indebærer at jeg skal rejse med 2 af mine barndomsveninder, deres mor og min mor. Planen er umiddelbart, at vi skal afsted til foråret og vi må helt selv vælge hvilken storby, som vi skal til. Sidste men ikke mindst regner jeg også med, at skulle på sommerferie. Hvad det bliver og hvem det bliver med er ikke planlagt, men én ting ved jeg og det er, at det skal være et varmt sted, så jeg kan få lidt farve til min blege vinterhud, haha.

Jeg sidst vil jeg slutte af med noget der vedrører fremtiden. Jeg havde planer om to sabbatår, men er så småt ved at blive i tvivl, om jeg allerede skal søge ind et sted til sommer. Jeg er stadig meget i tvivl, omkring hvad jeg vil, men jeg ved, at det skal være inde for medie eller tv- branchen. 2019 bliver forhåbentlig det år hvor jeg finder ud af hvad jeg vil karriere-mæssigt. Derudover har jeg også planer om at flytte hjemmefra i det kommende år. Igen er det en ting, som ikke er fuldstændig fastlagt, men jeg håber og drømmer om, at jeg i 2019 finder mit eget hjem med min veninde Nancy, som jeg skal flytte sammen med.

Jeg føler, at jeg kunne havde skrevet meget mere i dette indlæg og der er helt sikkert også en masse andre ting jeg gerne vil nå i 2019. Det her var de mere store og vigtige ting, som jeg havde lyst til at dele med jer. Jeg håber at i får en god nytårsaften i dag og nat med nogle i holder af. GODT NYTÅR!

-Sofia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine julegaver 2018