Det skal du se i London

Sushi du SKAL prøve

I dag kommer der en lille anbefaling fra min side. Sushi er nok min all-time favorit mad at spise. En ret som jeg til at starte med, kun spiste for at være med på moden, men er endt med at være helt vild med. Jeg har prøvet en del forskellig sushi, men et sted jeg altid vender tilbage til, er Lucky Sushi i Køge. Sushi kan jo være mange ting, men efter min smag er det mere lækkert med noget sushi, som ikke bare er helt basic. Jeg foretrækker nogle lidt mere specielle ruller og sætte stor pris på en god smagsoplevelse. I forhold til andre sushi restauranter, formår Lucky Sushi også at have en god pris til kvaliteten. Selvom jeg godt kan lide god sushi, har jeg heller ikke lyst til at føle mig snydt i forhold til mængde og pris, når jeg spiser det forholdsvis tit. Derfor er jeg især kæmpe fan af deres All You Can Eat, hvor man betaler 200 kr. og så kan man spise lige så meget, som man har lyst til- What’s not to like?

I går d. 9. December fejrede vi min kæreste og hans søsters fødselsdag. Der var sushi til forret og det var selvfølgelig fra Lucky Sushi. En del af gæsterne kom fra København, så de havde ikke kendskab til restauranten. De var meget begejstret og jeg kan også afsløre, at sushien var væk på meget kort tid. Selvom det i Køge er en meget populær restaurant og stort set alle kender til den, er der alligevel nogle som aldrig har hørt om den, hvilket er synd. Jeg vil klart anbefale jer at tjekke en af deres 4 sushi restauranter ud i enten Køge, Greve eller Slagelse. Det er en oplevelse, i ikke vil gå glip af.

-Sofia

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal du se i London