Velkommen

Velkommen

Hej!

Jeg har valgt, at starte min egen blog! Du kender mig måske fra youtubekanalen HotBeautyStuff eller min instagram @sofiakorff. Hvis ikke, så frygt ej. Her er lidt om mig:

Mit navn er Sofia Olsen Korff. Jeg er 19 år og på nuværende tidspunkt, er jeg midt i mit sabbatår i forbindelse med, at jeg gik ud af gymnasiet i sommers.

Til dagligt arbejder jeg i en tøjbutik og det sunde køkken. I min fritid danser jeg og bruger meget tid på de sociale medier. Dette var også grunden til, at jeg længe har gået med tanken om, at starte en blog. Jeg er en pige med mange tanker og meninger, men det er nogen gange svært, at udtrykke sig gennem instagram billeder. Derfor mener jeg, at bloggen er et godt sted, at kunne gøre dette. 

Mine passioner er fashion og dans. Derudover elsker jeg, at lave mad og rejse. Disse ting er især hvad man kan forvente, at se på min blog fremover og ellers vil jeg bare dele ud af mit liv, mine tanker, oplevelser og min stil. Jeg håber på gennem min blog, at kunne inspirere andre og dele en bid af mit liv med jer.

Jeg håber, at i vil følge med 🙂

-Sofia 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen