Vinterens fedeste striktrøjer

Mine julegaver 2018

Som opfølgning på et af mine sidste indlæg, som omhandlede mine juleønsker, har jeg valgt at fortælle jer, hvad jeg endte med at få i julegave. Alle de ting jeg har fået, er jeg rigtig glad for og en del af mine ønsker blev opfyldt. Herunder ser i mine julegaver fra i år:

Adidas Originals Falcon Sneakers  // En mega fed og klassisk sko, som kan gå til nærmest hvert et outfit!

Marc Jacobs Daisy Parfume // Min all-time favorite parfume! Jeg tror dette er min 4., så det må efterhånden være “min” duft.

Scarlet Pleasure Limbo/Lagune LP // Jeg er stor fan af Scarlet Pleasures musik! Som nogle ved fra min instagram, har jeg en pladespiller og derfor har jeg i lang tid ville have denne LP, som jeg langt om længe fik af min søde lillebror.

Weekday Row Black Jeans // Jeg har altid haft svært ved at passe jeans, men har endelig fundet den model, som passer mig perfekt. Jeg havde i forvejen weekdays “Row” jeans i en lys farve og fik dem i sort til jul.

Skøn Copenhagen Kila-Pa bukser // Jeg mangler altid bukser at danse i og det har min mor vist taget til sig. Det er altid dejligt med noget nyt tøj at danse i!

Maria Black Girl Ring // Højst på min ønskeliste var denne ring fra Maria Black. Jeg er på det seneste blevet kæmpe fan af deres smykker og har længe syntes at denne ring var mega cool.

Jeg håber at i havde en rigtig god juleaften med nogle mennesker i holder af og at i måske fik nogle dejlige gaver oven i købet. Jeg havde en hyggeligt aften med min lille familie, med gaver over alle forventninger. Jeg håber, at i fik noget inspiration fra mine ønsker, hvis i skal på januar udsalg eller blot nød at læse med!

-Sofia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterens fedeste striktrøjer