Min tur til London

Det skal du se i London

Som opfølgning på mit sidste indlæg om min tur til London, har jeg valgt at skrive om ting, jeg mener man bør se og opleve i London. Jeg var afsted i fire dage med nogle piger fra min danseskole, så vi dansede en del, men formåede også at se andet end en dansesal. Jeg vil i dette indlæg komme ind på mad, men også seværdigheder og shopping.

Den første dag startede vi ud med at spise en lækker frokost lige efter min smag. Vores danselærer Victoria har førhen boet i London, så hun vidste en del om byen. Vi tog til Covent Garden og spiste på hendes yndlingssted, fra dengang hun havde boet i byen. Stedet hedder Shake Shack og er især kendt for deres burgere. Det skulle vi selvfølgelig prøve, så vi spiste den lækreste burger med pompritter til. Ikke nok med, at maden var så god, så var det også til en god pris. Bonus var, at det var meget instagram værdigt, så det udnyttede jeg også til et billede eller to. Det er virkelig et sted jeg vil anbefale at tage hen, hvis man er ude efter noget hurtigt, lækkert og forholdsvis billig mad.

Frokost på Shake Shack

Vores anden dag stod på oplevelser og shopping. Vi startede med at tage til Camden Town. Et sted jeg aldrig havde hørt om, men først blev introduceret for på turen. Selve området var i sig selv meget spændende, da der var mange specielle bygninger og også menneskerne var iført påklædning til lejligheden. Det var meget fascinerende at gå rundt blandt i hvert fald. Stedet bød også på mange hyggelige madsteder samt street food, som jeg er kæmpe fan af. Der var både de ganske almindelige butikker man er vant til, men også et hyggeligt marked med alle mulige finurlige ting.

Markedet i Camden Town

Derefter tog vi til Oxford Street, som er et must i mine øjne, hvis man skal shoppe. Hvis man tager til London, skal man simpelthen også på Oxford Street. Der er så mange butikker, at man slet ikke forstår det og man føler det fortsætter i uendeligheder. De har nærmest hver en butik, man kunne ønske sig, så hvis man elsker at shoppe, mener jeg også, at det skal prøves af.

En af sidegaderne til Oxford Street

Seværdigheder man absolut heller ikke må rejse hjem uden af at have set, er London Eye og Big Ben. Jeg så det både for 6 år siden, da jeg var i London, men også på denne Tur. Denne gang fik jeg lov til, at se det, mens det var mørkt og det er bare rigtig flot, når der er lys i London Eye. Big Ben var dog ikke den store fornøjelse denne gang, eftersom de er i gang med at renovere. Dette er også er grunden til, at jeg ikke ligger et billede op her, da det ikke ligefrem var super pænt. Hvis man har lyst, kan man selvfølgelig også betale sig til en Tur i London Eye, men det har ikke rigtig sagt mig noget. Jeg synes det er fint at se det nede fra jorden af.

London Eye

På vores sidste dag dansede vi stort set hele dagen. Dog var der lidt tid om morgenen, hvor vi tog til Piccadilly Circus. Her gik vi igennem China Town, som også er en meget sjov oplevelse. Det er ikke ligefrem det lækreste sted, men det er meget fedt at gå igennem, da det nærmest er en bydel for sig selv. Katrine havde snakket rigtig længe om, at jeg skulle prøve det såkaldte “Bubble Tea” og vi havde på turen set flere personer gå rundt med det. Vi fandt frem til, at der lå et sted i China Town, hvor man kunne købe det. Det var nok den største skuffelse i mit liv. Vi var lidt i tvivl om hvorvidt, det var det vi smagte i London eller det Katrine snakkede om, som var den “ægte vare”. Det vi fik i China Town var i hvert fald ikke, hvad vi havde forventet. Det var, som at drikke saftevand med små vingummier, der hverken kunne tygges eller havde nogen smag. Dagen efter fik vi det også begge dårligt. Det er ikke til at vide om det var vores Bubble Tea der havde resulteret i det, men jeg har min mistanke.

China Town

Det var alt for denne gang og hvad jeg nåede, at se og opleve i London. Jeg håber, at i kan bruge det til noget, hvis i selv skal besøge London på et tidspunkt. Det vil jeg i hvert fald anbefale, for det er klart blevet en af mine yndlings-byer.

-Sofia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min tur til London