Min dansehistorie

Min tur til London

For nyligt var jeg i London med 12 piger fra min danseskole. Jeg har postet nogle billeder fra turen på min instagram, men tænkte alligevel, jeg ville lave et indlæg om turen. Jeg har før været i London, da jeg var 13 år. Det var en konfirmationsgave og jeg var afsted med min mor og mormor. Allerede dengang syntes jeg virkelig godt om byen og var derfor fuldstændig klar på at tage afsted igen. Som 13-årig var formålet ganske simpelt shopping og så blev jeg lokket med til nogle få seværdigheder. Den dag i dag vil jeg nok mene, at formålet er et helt andet, eftersom jeg dårligt nok havde ét ekstra kilo med hjem i kufferten denne gang. Idéen med turen var selvfølgelig, at vi skulle til London og danse for, at få en masse inspiration med hjem. Jeg havde aldrig før danset i udlandet, udover til turneringer, så jeg meldte mig til turen med det samme for, at være sikker på, at få en plads. Jeg synes tit man kan blive lidt træt af, at danse det samme sted med de samme personer og den samme træner. Det har selvfølgelig intet med undervisningen at gøre, men nogengange er det bare rart med et friskt pust og en lille forandring. Det var i hvert fald, hvad jeg havde brug for.

Vi tog afsted fredag d. 16. November. Jeg stod meget tidligt op, da vi allerede skulle flyve fra Kastrup Lufthavn kl 7.30. Da klokken var omkring 12, stod vi ude foran vores hotel i London. Hotellet hed Alhambra og er en stor anbefaling herfra. Selve hotellet var ikke det mest luksuriøse, men beliggenheden var perfekt. På den anden side af vejen lå Kings Cross Station, så det var nemt, at komme fra et sted til et andet.

Der var ikke meget afslapning på turen og under en time efter, at vi var ankommet til hotellet, var det ud af døren igen. Vi tog vores første dansetime på en danseskole der hedder Pineapple Dance Studio. Det var meget stort og med flere etager. Det var noget af en omvæltning i forhold til, at vi er vant til en lille danseskole med to sale. Den første time var lige mig. Rigtig old school hiphop. Anden time derimod var Commercial Contemporary. En stilart jeg aldrig rigtig har gjort mig i og som jeg også fik bekræftet, slet ikke var noget for mig. Det var en kæmpe udfordring, men det var fedt at prøve noget nyt og anderledes, så det var klart en oplevelse, jeg ikke vil være foruden.

Pineapple dance studio

Om aftenen stod den på hygge og afslapning. Jeg boede på værelse med min duo partner Katrine, som i kan læse lidt om her og Frederikke. Det er to søde piger, jeg har kendt i lang tid, da vi også kommer fra samme by og har gået på samme folkeskole. Første aften spiste vi aftensmad på gulvet på værelset og spiste derefter en helt masse slik. Det var en perfekt måde, at slutte en lang og hård dag på.

Aftensmad på gulvet efter en lang dag

Anden dagen stod på oplevelser og shopping. Som sagt, var jeg ikke selv i det helt store shoppehumør eller følte, at jeg som sådan manglede noget. Jeg fik dog et par fede sneakers og et par bukser med hjem. Alt om hvad du skal se og opleve i London, kommer til at være i næste indlæg.

Fra vores shoppingtur på Oxford Street

Den sidste hele dag vi havde i London, var “store dansedag” og det må man virkelig sige, at det var. Vi dansede hele dagen på en danseskole der hedder Studio 68, som også er et meget anerkendt dansested. Vi befandt os på danseskolen fra 13-21. Hele 8 timer med dans, men hold op, hvor var det fedt. Det var så nyt og anderledes og det jeg elskede mest var den gode energi. Alle var glade og der var bare en vildt god stemning fra de andre dansere, når man var ude og danse. Da vi kom hjem til hotellet igen, kunne vi dårligt nok gå op af trapperne. Vores kroppe var så ømme og det var tydeligt at mærke, at vi havde danset mere end normalt. Denne dag var nok min yndlings af dem alle. For selvom man var øm i kroppen efter, sad man tilbage med den fedeste følelse i kroppen. Det var enormt inspirerende at prøve kræfter med nye koreografier og nye undervisere.

Den sidste dag rejste vi hjem allerede om morgenen. Ømheden i kroppen var kun blevet værre og det gjorde det ikke ligefrem bedre, at skulle slæbe rundt på en 16 kilos tung kuffert. Vi landede i Kastrup omkring kl 15.00, hvor min far stod klar med bilen. Jeg har det altid så mærkeligt, når jeg kommer hjem fra ferier. Én del af mig siger, at jeg vil tilbage og blive der i længere tid. Den anden del af mig siger selvfølgelig, at det også er rart at komme hjem igen. Jeg er så glad for, at jeg var med på denne tur. Jeg føler, at de fire dage har givet mig så meget inspiration og nærmest en fornyet energi i forhold til dansen. Jeg har fået helt lyst til at tage afsted igen. Dog var det også dejligt at komme hjem til min familie og kæreste igen. For selvom det kun var fire dage, savner man jo stadig sine trygge rammer.

Tusinde tak fordi i læste med. Jeg håber, at i nød at læse om min tur til London. Hvis i selv danser, vil jeg klart anbefale jer at tage dertil og prøve de forskellige danskeskoler. Det er en stor oplevelse og man får rigtig meget ud af det. Mit næste indlæg kommer til at omhandle ting og steder, jeg synes man skal opleve i London. Jeg filmede hele turen, så hvis du vil se det, er videoen linket her.

-Sofia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dansehistorie