Sushi du SKAL prøve

Derfor ligger min lillebror på hospitalet

Eftersom mange har skrevet i min DM på instagram angående, at min lillebror Markus ligger på hospitalet, vil jeg som lovet uddybe dette. Mange har spurgt, hvad der er galt og hvorfor han ligger på hospitalet og jeg tænkte, at jeg ligeså godt kunne skrive om det her. Både for alle de nysgerrige, men også til folk der selv overvejer det samme. Han har netop i dag fået fortaget en operation. Han havde gået rundt og båret på en utilfredshed om hans krop og valgte at fortælle familien om det i sommers. Han havde tragtbryst og ønskede at vide mere om, hvordan man kunne få det opereret væk. Jeg kunne absolut ikke se problemet med hans bryst og forstod ikke hvad der skulle rettes. Det er jo ikke noget man tænker over, for “det er jo bare sådan han så ud”, tænkte jeg. Min mor og far var en smule skeptiske i starten, men efter Markus selv havde fundet frem til en operation, der kunne løse hans problem, undersøgte vi det straks nærmere. Man tænker måske, hvordan det kan være, at det pludselig går op for ham, at der er noget han vil have ændret ved sin krop. Han har sikkert haft tanken om, at hans bryst gik ind af, men det begyndte først rigtigt at gå ham på, da folk fra hans efterskole kommenterede på det. Derefter begyndte det at irritere hans syn endnu mere og han ville havde gjort noget ved det.

Kort tid efter var han til nogle møder med en læge for at finde ud af, hvad der kunne gøres ved hans bryst. Allerede et halvt år efter ligger han så på rigshospitalet og skal have fortaget en operation. For ham var det mest af kosmetiske årsager, men det viser sig også, at hvis han ikke fik det rettet, ville det også gå ud over ryggen og hans holdning. Jeg synes det hele er gået så hurtigt og før jeg vidste af det, skulle han pludselig opereres i dag d. 11 december 2018. Mine forældre og jeg tog tidligt ud til rigshospitalet i morges og så skulle han ellers opereres i brystet.

For at forklare det på min/den nemme måde, skulle han have en stor jernstang ind ved brystet. Allerede efter operationen vil brystet blive rettet ud, men den skal sidde i tre år for at holde det på plads. Mine forældre havde været nervøse i lang tid, men jeg blev faktisk først nervøs idag, da jeg så ham på briksen. Selvom man er i gode hænder, er der altid en risiko for, at tingene kan gå galt. Mine forældre og jeg tog ud og spiste en lækker brunch, mens vi ventede og tog derefter tilbage på hospitalet. Alt var gået, som det skulle. Markus var selvfølgelig en smule væk, eftersom han havde fået en masse morfin og hvad man ellers får, når man bliver opereret.

Hans bryst er blevet super pænt og man kan klart se en forskel. Jeg tror og håber, at han bliver rigtig glad for resultatet, men lige nu skal han bare hvile og komme til sig selv igen. Han skal ligge på hospitalet i en uge, da han skal være under opsyn. Jeg skal højst sandsynligt også ud og besøge ham igen en af de kommende dage. Hvis i vil læse mere om operationen, kan i gøre det lige her.

Jeg håber, at i fik svar på alle jeres spørgsmål og hvis ikke, kan i bare skrive en kommentar herunder eller sende mig en DM.

-Sofia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sushi du SKAL prøve