Min nye youtube kanal

Mit spaophold hos Ystad Saltsjöbad

Dette blogindlæg indeholder reklame for Ystad Saltsjöbad.

I starten af januar måned tog min kæreste og jeg til Sverige på et lille spaophold. Jeg havde lavet et samarbejde med Ystad Saltsjöbad og overraskede ham med det til hans fødselsdag i December. Det skal lige siges, at det her blogindlæg er lavet af egen fri vilje af begejstring for opholdet. Lige siden samarbejdet blev aftalt, havde jeg glædet mig helt sindssygt til at komme afsted. Jeg havde aldrig rigtig været på et spaophold og da slet ikke et så lækkert sted som Ystad. Jeg havde forinden set mange på instagram, som havde postet billeder fra deres ophold, så det havde i lang tid været en form for drøm at komme dertil. Det så simpelthen så flot og dejligt ud på billederne.

Min kæreste er ikke ligefrem det helt store spa-menneske, som jeg selv er. Derfor havde jeg selvfølgelig også givet ham nogle andre gaver. Opholdet i Ystad var bare lidt en ekstra overraskelse, som jeg valgte at lave i sammenhæng med hans fødselsdag. Det er altid fedt, at opleve noget lidt andet end den normale hverdag, om det så bare er at tage til sverige i to dage. Jeg vidste med det samme, at han skulle med, så vi kunne komme lidt ud af huset sammen. Det var også et godt valg, da størstedelen af gæsterne bestod af par, så vi blendede godt ind. Opholdet var vel på en måde også lidt en gave til mig selv. Jeg er rigtig dårlig til, at give mig selv fri og lov til at slappe af. Derfor var det her den perfekte kombination, da jeg fik lov til at opleve noget nyt samtidig med, at jeg i den grad fik slappet af.

Billederne var flotte og jeg havde derfor høje forventninger. De blev i den grad også opfyldt, da vi kom til hotellet. Det var fuldstændig fantastisk og min begejstring var i top. Mit store ønske var at få sea-view fra værelset. Det var noget, som min kæreste slet ikke kunne forstå, men det var altså bare lige prikken over i’et for mig. Så som man lige troede, at tingene ikke blev bedre, så kom vi ind til et værelse med den flotteste udsigt ud til havet. Alt på hotellet var så fint indrettet. Det der gjorde, at vi især følte os så godt tilpas i omgivelserne var, at det var meget hjemmeligt indrettet. Jeg tror jeg kunne snakke om hotellet i timevis, for det var simpelthen så stort og fyldt med alle mulige forskellige steder, hvor man kunne slappe af, et spa og en kæmpe restaurant. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at vi ikke kunne bruge en dag til og det er jo kun positivt. Hotellet var ret stort og vi prøvede så vidt muligt at se og prøve de forskellige ting på hotellet. I vores hoveder var den plan lidt bedre, end den blev udført.

Vi havde den pakkeløsning der hed ‘Sandshell’. Den indebar en overnatning, 3 retters menu om aftenen, morgenmadsbuffet på afrejsedagen, fuld adgang til spa afdelingen og træning. Derudover var der også morgenkåber og tøfler på værelset. Maden om aftenen var meget lækker, men morgenmaden slog altså alt den mad, som vi fik på turen. Der var alt, som i ALT. Den var så god, at jeg tør sige, at det var den bedste morgenmadsbuffet, jeg nogensinde har fået. Men nok om mad. Spa-afdelingen var også rigtig god. Vi var især vilde med de opvarmede bade udenfor. Det var fedt fordi, at luften var så kold og så blev det blandet med det helt varme vand.

Det er lidt svært at forklare, hvor lækkert der rent faktisk er på Ystad Saltsjöbad, for det er klart noget man selv bør opleve og som jeg vil anbefale i høj grad. Hvis du vil have sat lidt flere billeder på vores ophold og hvordan hotellet ser ud, har jeg lavet en video derfra. Du kan se den hvis du trykker på linket her: https://www.youtube.com/watch?v=2VB99pT1W-k&t=162s

Jeg håber, at i nød at læse lidt om mit spaophold hos Ystad Saltsjöbad og at i måske fik noget inspiration til, hvor i selv kan tage hen, næste gang i vil forkæle jer selv med et spaophold.

-Sofia

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye youtube kanal