Pebernødder med chokoladeovertræk

Mine Juleønsker

Min mor har længe efterspurgt en ønskeliste til jul og derfor satte jeg mig endelig til at lave en. Jeg føler ikke selv, at jeg som sådan mangler noget, så det var svært at komme på nogle ønsker. Dog fandt jeg nogle ting og tænkte, at jeg at dele min ønskeliste her, hvis i mangler lidt inspiration. Jeg har mest af alt ønsket mig tøj, sko og accessories.

 1. Adidas Originals Falcon
 2. Maria Black Chance Earring
 3. Daniel Silfen Amalie Taske 
 4. Ganni Senna Jacquard Jacket
 5. Weekday Voyage Loved White Jeans
 6. Jane Kønig Small Curly Hoop
 7. Puma Suede Classic x Buffalo
 8. Weekday Row Black Jeans
 9. Wood Wood Eden T-shirt
 10. Champion by Wood Wood Oki Polyfilled Jacket
 11. Maria Black Girl Ring

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pebernødder med chokoladeovertræk