Første rejse i år går til...

Min nye youtube kanal

Hej allesammen!

Yes, i læste rigtigt. Jeg har startet min egen youtube kanal ‘Sofia Korff’. I dag har jeg lagt min første video ud, hvor jeg forklarer hvorfor, jeg har valgt at starte min egen kanal og hvad det indebærer. Som mange af jer ved, har jeg også en youtube kanal med min veninde Julie. Derfor har der på det sidste været mange spørgsmål omkring, hvad der skal ske med den kanal, nu når vi også har startet vores eget. Alle sådanne spørgsmål bliver besvaret i videoen på min kanal. Hvis i ser videoen og stadig føler, at i mangler svar på nogle ting, er i meget velkomne til at skrive til mig.

Hvis jeg skal fortælle bare en lille smule her på bloggen, så kommer min kanal kort sagt til at handle om mig og hvad jeg laver. Lidt ligesom her på bloggen. Det bliver meget en livsstils kanal, med indhold fra mine største interesser. Der kommer blandt andet til at være meget om dans, rejser, mad og måske lidt fashion. Det er svært for mig at sige lige nu, hvad der helt præcis kommer til at være på kanalen. Det regner jeg med, at finde ud af efterhånden. En ting er sikkert og det er, at der kommer en helt masse vlogs op. Jeg glæder mig rigtig meget til at vlogge en masse og endnu mere end før.

Hvis i vil høre mere om kanalen og hvorfor jeg har startet min egen, kan i klikke på linket her: https://www.youtube.com/channel/UC7y-CA4hNmIUQxvMXtYUADA

I må meget gerne hoppe ind på kanalen og abonnerer, smide en kommentar, et like eller hvad i har lyst til. Jeg håber, i vil følge med!

– Sofia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første rejse i år går til...