Opskrift på gulerodskage

De Bedste Ansigtsmasker

For en uge siden satte jeg mig for at rydde op i min kommode med makeup og hudpleje. Det endte med, at en af skufferne kun var fyldt med ansigtsmasker. Det siger nok lidt om mig, for jeg elsker virkelig ansigtsmasker. Jeg går ikke super meget op i hudpleje, så ansigtsmasker er min måde at forkæle min hud på engang i mellem. Derfor vil jeg i dette indlæg dele mine favoritter med jer i håb om, at i kan få noget inspiration til jeres næste køb af ansigtsmasker.

Mine top 3 mærker, som laver ansigtsmasker.

  1. Glamglow
  2. Boscia
  3. Sephora

Alle disse mærker laver ansigtsmasker til gode priser og noget der virker (i hvert fald for mig). Som sagt er jeg ikke hudpleje-ekspert, men det virker for mig. Jeg har rigtig mange ansigtsmasker fra GlamGlow og de alle kan noget forskelligt. De har en god duft og det er nærmest en hel oplevelse for sig, når man bruger en af deres masker. Boscia er et mærke, som jeg har haft kendskab til i omkring et år. Jeg fik en af deres masker i PR gave og har siden været fuldstændig forelsket i den. For nyligt har de lanceret en maske i lyserød, som også bare gør sit arbejde helt perfekt. Til sidst har vi sephora, som også laver deres egne masker. Jeg er især vild med deres sheet masks.

Herunder er mine top 3 ansigtsmasker fra de tre mærker:

  1. GlamGlow GravityMud
  • En peel-off maske i sølv, som skal sidde på huden i 20-30 minutter. Let og skånsom ved huden, når den pilles af.

2. Boscia Luminizing Black Mask

  • Nem at påføre, for alle hudtyper og uden stærk duft. Den gør dog en smule ondt at tage af, ligesom alle andre Black Masks.3.  Sephora Supermask- The Golden Mask
  • En Sheet Mask, som er god til alle hudtyper. Lækker duft af honning, giver huden fugt og så er den helt Guld!

 

Jeg vil klart anbefale jer at tjekke mærkerne og ansigtsmaskerne ud, hvis i mangler en god ansigtsmaske eller blot trænger til noget fornyelse. I kan trykke på titlerne og komme direkte ind på dem.

-Sofia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på gulerodskage